Waarom ik Mr Green op mijn auto heb staan

  • Comments Off on Waarom ik Mr Green op mijn auto heb staan
mrgreen

Stijl is belangrijk voor liefhebbers van Renault. Ik vind dat de meeste mensen daar veel te ver in gaan. Er zijn mensen die hun Renault nog origineler willen hebben dan de auto’s die uit de fabriek komen. Dat lijkt me niet de bedoeling. Het stijlen van de auto doe je om de auto aan te passen naar je eigen smaak. Daarom heb ik mijn auto niet verlaagd. Ik vind dat niet bij mij passen. Ook heb ik in het oudere model een nieuwer stuur gezet (weliswaar van Renault) omdat ik dat beter vind passen. De achterruiten heb ik wel geblindeerd, maar de ruiten voor heb ik gewoon gelaten zoals ze waren.

 

Aanpassen van de auto

Achterop mijn wagen vind je een sticker van Mr Green. Volgens de meeste liefhebbers is dat het lelijkste dat ik heb gedaan, maar ik heb er zo mijn redenen voor. Ik had al lange tijd twee modellen van Renault staan, maar stiekem wilde ik een nieuwer model erbij hebben voor de langere afstanden die ik wekelijks moet rijden. Een diesel, zoals je al kon raden. Ik had er alleen het geld niet voor, totdat ik naar Mr Green ging en daar een leuke winst maakte. Met die leuke winst nam ik deel aan een van de grotere Mr Green toernooien en tot mijn grote verbazing was ik de winnaar van €10.000 prijzengeld. Ik kon mijn eigen niet geloven, maar binnen vijf minuten stond ik wel bij de dealer om te zien of hij het model had staan dat ik wilde. Het maken van de Mr Green sticker was overigens gratis, dat heeft de accountmanager bij Mr Green zelf laten doen voor mij.

Het moraal van het verhaal is dat je de wagen aan moet passen naar wat je zelf wilt. Ik kan nog altijd niet begrijpen dat mensen bij elkaar gaan kijken om inspiratie op te oden. Voor mij werkt het namelijk heel anders. Ik ga in mijn wagen zitten, kijk rond en bedenk welke aanpassingen ik wil doen, of wil laten doen. Ook dat is even een goed punt dat ik aan wil halen: Het aanpassen van de auto lijkt een leuke klus, maar wanneer je maar één auto hebt en die dagelijks nodig hebt, kan het verstandiger zijn om het aanpassen van de auto te laten doen. Anders rijd je zoals veel andere liefhebbers gewoon een tijd rond met een auto waarin onderdelen loshangen. Ook zal je niet de eerste zijn die de veren van de auto niet goed bevestigt, waardoor deze ineens tijdens het rijden de auto inkomen.

Het laten aanpassen van de auto is niet altijd zo duur als je denkt. Het is niet zo dat je eerst een dikke winst moet maken bij het Mr Green Casino. Soms is het gewoon de moeite waard om te kiezen voor de meest gemakkelijke, veiliger en complete oplossing, zeker wanneer je van jouw eigen Renault houdt.